Altoterra Kft.

Az Altoterra Kft. 2008-ban indult magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely mezőgazdasági inputanyag kereskedelemmel foglalkozik. Az általunk kínált termékek között szerepelnek műtrágyák, növényvédő szerek, fóliák, termésnövelő anyagok, tőzegek, vetőmagok és szolgáltatások, mint például a terménykereskedelem és szaktanácsadás. Az Altoterra Kft. négy telephelyen működik, központi irodánk Kecskeméten, logisztikai központunk Újszilváson, tisztító és szárító üzemünk Nagykőrösön és raktárunk Dunapatajon működik. Szaktanácsadó kollégáink szinte az ország egész területét lefedik. Céljaink között szerepel a speciális termékek értékesítésének növelése, ami azt jelenti, hogy nem csak egyszerűen termékeket, hanem komplett technológiákat értékesítenénk, amivel a termesztők még magasabb és még jobb minőségű terméshozamot tudnak elérni.

  • Frostex: Hatékony védelem a tavaszi fagyok ellen, csökkenti a fagy által okozott sérüléseket a virágzatban.
  • Optycal: Optimális kalciumforrás a növényeknek, kettős hatású: magas szerves kalciumforrás valamint a kalcium-auxin pumpa szabályozásával stimulálja a kalcium felvételt a talajból. Nitrátmentes, kristályos készítmény.
  • Optysil: Növeli a növények ellenálló képességét a kedvezőtlen környezeti tényezőkkel szemben, növeli a gombabetegségekkel szembeni ellenállóságot, több terméshozam, jobb minőség.
  • Plonvit Kalcium: Hatékony kalciumforrás, növeli az ellenálló képességet a kórokozókkal és a fiziológiai betegségekkel szemben. Javul a zöldségek, gyümölcsök szállíthatósága, eltarthatósága.
  • Primseed: A magtrágyának köszönhetően hosszabb ideig marad a mag csíraképes, nő a mag csírázási ereje és energiája, gyorsabb fejlődés, egyöntetűbb kelés, kiváló gyökeresedés, ellenállóbb csíranövény a kedvezőtlen környezeti tényezőkkel szemben.
  • Terrastart: Energia a növényeknek a jó kezdetért. Könnyen felvehető foszfor, nő a növények stressztűrő képessége, segíti a gyökérrendszer fejlődését.
  • Tytanit: Biostimulátor hatású folyékony lombtrágya. Magasabb hozamot biztosít, javítja a termés minőségét. Növeli a növények ellenálló- és regeneráló képességét. Javítja a pollen minőségét és a virágzás intenzitását.
altoterra-logo

http://wp.me/P6OYBQ-ydX

-=oOo=-