fbpx

MezőHír – 2017-06 – június

Írta: Szerkesztőség - 2017 június 10.

 

 

Kedves Olvasó!

Egy hosszú kampányidőszak végét jelenti most aktuális beköszöntőnk, hisz a MezőHír 20 éves születésnapi nyereményjátékának utolsó sorsolásán is túl vagyunk. Hogy ne csigázzam tovább az érdeklődők idegeit, a játék fődíját, a meghirdetett európai álomutazást Füsi Rudolf mecséri előfizetőnk nyerte! Nyereményéhez gratulálunk, az utazásra feljogosító dokumentumokat személyesen adjuk majd át számára. Az átadásról szóló cikk megjelenését júliusi számunkra tervezzük.

Köszönjük a több mint egy évig tartó akció során minden kedves játékosunknak, hogy hónapról hónapra részletesen megismerte támogatóink cikkeit, és a feltett kérdésre a külön erre a játékra létrehozott weboldalon regisztrált és válaszolt. A nagy többség hónapról hónapra visszatért, de akadtak alkalmi „versenyzők” is. Külön köszönjük főtámogatónknak és támogatóinknak (a teljes lista céglogókkal jobb oldalon), hogy az egész játék létrejöttét támogatásukkal, nyereményeikkel lehetővé tették. 12 játékos részesült havi nyereményben partnereink jóvoltából, és gazdára talált több mint 100 előfizetés is a tavaly április óta tartó időszakban. Mindeközben támogatóinkkal kapcsolatban is sok új, értékes információval gazdagodtak olvasóink, és itt persze nem csak a játékosokra szűkül ez a kör.

A kampánynak most vége, de még a nyár folyamán új ötlettel jelentkezünk, hisz jó volt érzékelni a külön figyelmet, az aktivitást – igyekszünk nem magára hagyni játékos kedvű olvasóinkat, előfizetőinket.

Addig azonban „marad” a szakma, így aktuális számunkban is sok érdekes és izgalmas írást, hirdetési ajánlatot találhatnak. Emellett sorban kapjuk mi is, és gondolom, kedves Olvasóink is a meghívókat a szántóföldi bemutatókra, legyenek azok növényvédelmi, gépesítési, vagy akár átfogó tematikájú rendezvények. Júliusi számunkban majd ezekből is szemezgetünk, hisz szinte képtelenség egy termelőnek minden ilyen helyszínen a szezonban megjelennie.

Üdvözlettel: Fodor Mihály főszerkesztő